Skip to main content

Sztuka Restauracyjna

Czym jest sztuka restauracyjna? Goście przychodzący do restauracji zawsze poddawani są pewnym emocjom, radość i zaskoczenie, to właśnie te emocje które głównie im towarzyszą. Niestety czasami również i złość… Kto i co takie emocje może wywoływać? Na wejściu do restauracji, uśmiechnięty i pozytywnie nastawiony pracownik obsługi lubiący swoją pracę, który jest mistrzem w swoim
fachu. Klimat jaki panuje wewnątrz – tworzą go oczywiście Goście, ale również obsługujące ich osoby i wystrój. Dobrze reprezentująca się i skonstruowana karta dań, kelnerzy potrafiący bez problemu polecić, oraz doradzić na każdym etapie obsługi. I oczywiście potrawy, które swoim smakiem, aromatem i wyglądem pobudzą zmysły nawet najbardziej wybrednych Gości. Ale to nie wszystko – istotnym elementem tzw. „od kuchni”, który na to wszystko ma ogromny wpływ, jest skuteczne zarządzanie całym lokalem. Dlatego też prowadzenie restauracji na najwyższym poziomie, to sztuka.

Szkolenia:

Istotnie coraz więcej osób w dzisiejszych czasach decyduje się na otworzenie swojej własnej restauracji. Nie powinniśmy zapominać o tym, że jest to bardzo dobre rozwiązanie, ponieważ to dzięki temu możemy w bardzo krótkim czasie zarobić większe pieniądze. Jednak warto mieć odpowiedni pomysł na takie miejsce, jak również odpowiedni personel, który będzie odpowiedzialny w dużej mierze za nasz sukces. Powinniśmy na samym początku wybrać także dobrego managera i go przeszkolić.

Kompleksowe szkolenie dla personelu restauracji

Program - „Jakość & Efekywność”

Szkolenia Baristyczne

Zobacz więcej

Szkolenia Sommelierskie

Zobacz więcej

Szkolenia Barmańskie

Zobacz więcej

Szkolenia Kelnerskie

Zobacz więcej

Szkolenia Kompleksowe

Zobacz więcej

Zarządzanie w Gastronomii

Zobacz więcej