Chcesz, aby Twoja restauracja przynosiła większe zyski? Chcesz, aby Twoi Goście byli bardziej zadowoleni i wracali? Chcesz, aby Twój personel zwiększył swoje kwalifikacje? Podniósł znacząco jakość oferowanych usług, więcej zarabiał, i był bardziej zmotywowany?
Kompleksowe szkolenie ma na celu podnieść jakość oferowanych usług i w pełni przygotować personel obsługi do pracy w restauracji. Przeznaczone jest dla wszystkich pracowników, i podzielone jest na pięć części. Pierwsza dotyczy sztuki kelnerskiej, i nastawiona jest głównie na zajęcia praktyczne (nakrywanie, poruszanie się przy stole, noszenie tacy i naczyń, serwis synchroniczny). Druga część odnosi się do sprzedaży, czyli jak zwiększać sprzedaż i zadowolenie Gościa poprzez świetną obsługę kelnerską. Trzecia część tyczy się podstaw sztuki sommelierskiej, gdzie zdobyta wiedza w zupełności wystarczy aby w temacie win poruszać się swobodnie, i bez jakiegokolwiek stresu. Czwartym elementem szkolenia będzie część baristyczna, gdzie uczestnicy nauczą się przygotowywać większość serwowanych kaw, oraz obsługiwać sprzęt baristyczny. Piąta i ostatnia część dotyczy sztuki barmańskiej, gdzie zdobyta wiedza pomoże w tworzeniu różnorodnych cocktaili, pod kątem smaku i atrakcyjnego wyglądu.